| Üsteki hakkında yorum | |
|
+3deep_darkness deathangel __~~EyivDa~~__ 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
__~~EyivDa~~__
| |
| |
deathangel
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Çarş. Ağus. 01, 2007 8:18 am | |
| iyi bi mod / iyi bi ark / iyi bi watandaşş | |
|
| |
__~~EyivDa~~__
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Perş. Ağus. 02, 2007 3:16 pm | |
| iii bi kızz bise bi sürü üye bagladı saol hilal | |
|
| |
deep_darkness
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Perş. Ağus. 02, 2007 3:24 pm | |
| bnm askom çok iii çok temiz kalpli biri dostm bnm çok sefüorum sniiiii | |
|
| |
__~~EyivDa~~__
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Perş. Ağus. 02, 2007 3:38 pm | |
| bnde sni bitanem oo kdar çook seviyom ki anlatamam bide şu terslik olmasaydıda yarın yanımda olsaydın biras daha bekliycez artık sten bizde şans olsa ayrılmasdık di mi | |
|
| |
deep_darkness
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Perş. Ağus. 02, 2007 3:46 pm | |
| efet bitanem bizde şans yokk olsn sakın üzülme nasıl olsa görüşcez diğerleri gibi buda geçicek | |
|
| |
bLacknness Admin
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Cuma Ağus. 03, 2007 11:00 am | |
| muge ve adwişi arkadaşı kötü biri olamaz sende onlar kadar eğlenceli birisindir | |
|
| |
__~~EyivDa~~__
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Cuma Ağus. 03, 2007 12:14 pm | |
| hayat felsefesi gülmek olan bi admin sürekli gülüo ama ne güsel keşke bisde becerebilsek bi de mert s.o.y.a.k anlayan anladı kısa samanda çok sevdim merti sevdiriyo kendini bide 2 aylık olayı saklamasaydı bisden kayin olmama rahmen çözemedim | |
|
| |
bLacknness Admin
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Cuma Ağus. 03, 2007 12:16 pm | |
| sitemin modu ilk başlarda fazla konuşmasamda hata ettiğimin farkındayım bu sitede bana çok yardımları oldu.k.m.k.h.s liği de iyi 2 aylık senaryonunda sonlarında iyi yardım etii bidahaki senaryoyu beraber oynucaz ama | |
|
| |
__~~EyivDa~~__
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Cuma Ağus. 03, 2007 12:48 pm | |
| hele bi yamuk yap çekcegin var bnden elin mahkum bi kerem | |
|
| |
DaRkNeSs CoRpSe
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Cuma Ağus. 03, 2007 1:20 pm | |
| bnde askomu çok sewiormm onla deep darknes tarafından tanıştık(saygılar deep darkness)iiki tanışmışız olea bnm adwişim bitanedir yhau onu üseni bnde üserim onu seveni bnde sevebilirim adwişle msndende olsa neler yapmadıkki cam açtık müzik açtık kafa salladık abazaları işlettik tabi bunda sewgili biricik adminimizde wardı tam bi sewgi yumaı olduk ymuk ymuk olduk şimdi çok mutluus camdayıs şuanda adwiş şarkı söleyip klip çekiyo bnde ona bakarak yorum yapıorum modum benim canım potitom:D | |
|
| |
__~~EyivDa~~__
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Cuma Ağus. 03, 2007 1:32 pm | |
| migemmm bnmmm sninle çok kısa smanda çok şey paylaştık birlikte agladık birlikte güldük snin bu arkadaşlıkta katkın çok büyük bn hep çekingen olmuşumdur bi kişiye kolay kolay ısınamam ama baglanıncada kopamam şimdi snle o durumdayız ve camdayız bn bi kaçık sn bi kaçık birbirmizi bulmuşuz iiiiyiki varsın bitanem sni çok seviyorum cicitom
En son tarafından Salı Ağus. 07, 2007 9:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
bLacknness Admin
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum C.tesi Ağus. 04, 2007 12:15 am | |
| banada hep adwiş düşüo yaa yazmicam | |
|
| |
deathangel
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Paz Ağus. 05, 2007 4:44 pm | |
| önmli bi insan ..ciddi olaylar war şu an henüz nolcağı blli deil ama inş oljakk anladn sen onu mertt :D:D | |
|
| |
DaRkNeSs CoRpSe
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Salı Ağus. 14, 2007 10:10 pm | |
| yorum yapamicam sen kmsin tanıtırmısın kendini zaten tanımıyorum nası yorum yapıcam ben | |
|
| |
SwwS Misafir
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Salı Ağus. 14, 2007 10:14 pm | |
| tamam siz sonra polemige girersiniz ben yorum yapimmda ya walla dgruyu solemek gerekirse Cadının tekisin ya dermisim ama demiorum:)herkesin en cok sevdigi cok ii bi arkadas olur ya işte Mugede ole benim için walla iyidir hostur ama şu sacını yapma mevzusu biras yorum yaptırır bana sabah 8 de baslasa oglen 3 te bitirioo sacını yapmadan cam acınca kıyameti kparıo:D olsun ama ne kadar sac mevzusunda milleti cileden cıkarsada o benim bitanecik dostum Kuzummm:)))) |
|
| |
DaRkNeSs CoRpSe
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Salı Ağus. 14, 2007 10:28 pm | |
| kuzu çok güsel anlatmışsın beni tebrik ederim hepsine katılıyorum:D şimdi okocuumu anlatiim tam bi deli bu okan yhau hemde zırdeli:D bu kuzu olmasa ne olur halimz ahh ahh:Dkm bizi acaip nokia zil sesleriyle güldürcek kim şahan taklidi yapıcak kim murat bozu(pozmu tozmu herneyse) tartışıcak:D bu kuzunun dedikelerine bakmamak lazım aslında benim erkek versiyonum kendisi:Dalışweriş manyağı o da ayakkabı kıyafet takıntılısı acaip tişörtler alıyo sora kıyamıyo giymeye:Dsora nerde güsel site warsa hepsini biliyo maşala:Dşimdide konuşuyoruz bana yorum yaz yaz dio :D al sna yorum cınım neyse okocum bu kadarlık diil tabiki onu tanıyan yani ben bilirim:D kabul et kuzu bu kadar yazdım itiraz istemem ona göre bak zaten yeterince heycan war gelme üstüme kuzu kuzu :Dtarkandan alıntı(yada merte göre çalıntı) | |
|
| |
__~~EyivDa~~__
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Perş. Ağus. 16, 2007 10:56 pm | |
| ahh o saçlar yok mu o saçlar bizede az çektirtmedi cam açalım diyorum saçlarım fönsüz yarın açalım diyo nolcak öle açsan bn ütülerim snin saçlarını camdan zuhahaha | |
|
| |
SwwS Misafir
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Perş. Ağus. 16, 2007 11:01 pm | |
| walla tanıdıgım kadaryla ole bakısları war ki gece gorsem herhalde balkondan atlarım :p sakaydı walla cok cici bi kız forumumuzun moderatoR'u ilk gunlerde siteye uye ol die die kafamı yedii olsun sorn yoq şimdide forumu bitrdin dio iyimi iyi simdi valizimide werin elime: p kendisi Gs li olup sevdigim bi arkadasımdır tavsye ettigi sarkılara bayıldım ee tabi o tavsiye ederde cirkinmi olurr cokta mutevazıdır ALLAH war testere bizi birlikte sınıyicak eminim bi oyun oynicaz sitenizdeki oyunlar gibi muhaha |
|
| |
__~~EyivDa~~__
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Cuma Ağus. 17, 2007 12:49 pm | |
| okanla yeni tanışmış olmamıza rahmen çabucak alıştık birbirmize sna üye ol demişimde kötü mü yapmışım bak çok sevdin siteyi bn üye ol diye site adresi veririmde çirkin mi olur çok ta mütavazıyım dedigin gibi çözmüşün bni okan koyu bi bjklı ve bnm gibi fenerlileri kıl etmeye bayılıyo fenerlileri kıl etmekten başka bi zvk var mı sten şimdi fenerliler üstüne alınırmş yanlız bn testere olayından ürktüm çok gençiz dha ölmeyelim biz sn bol bol msj at biz kovmayız sni snin gibi 5-6 üyemiz olsa yaşadık sten | |
|
| |
Duman
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Çarş. Ağus. 22, 2007 11:21 am | |
| adviem azcık seri ol be güzeLim:D okan aldı başını gidiyo....okul başladımı hiç yetişemicen sık dişini ascık belki yetişirsin....ii kide var bu site ellerinize saqlık | |
|
| |
SwwS Misafir
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Çarş. Ağus. 22, 2007 11:24 am | |
| walla ceyda cok iyi birine benzio ama bak iyi biri demiorum benzio:psakaydı walla sanırımm cok ii saolsun bana yardım edioo benim yolumda ilerlioo 1000 msj konusunda en cok yardımı dokunan ooo walla |
|
| |
Duman
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Çarş. Ağus. 22, 2007 11:28 am | |
| eyw tsk ederim sende öle birine benziyosn zamanla daha da tanıcaz zaten.hep beraber yapıcaz inş.bunun için burdayız.elimizden geleni yapmak boynumuzun borcu hem arkadas hatrı hemde müzik:d | |
|
| |
__~~EyivDa~~__
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Çarş. Ağus. 22, 2007 2:52 pm | |
| ceydam bnm bitanem dostum bebeim herşeyim kız sn olmasan napardım bn bide şu ev işleriniz bitsede görüşebilsek çok özledim sni okul başlayınca sten hep görüşcez inş bölümüm deişirde aynı sınıfta oluruz kopartcaz sınıfı | |
|
| |
Duman
| Konu: Geri: Üsteki hakkında yorum Çarş. Ağus. 22, 2007 2:58 pm | |
| bebem benim sen deiştirmek istiyosan kimse karışamaz merak etme.bende cok özledim seni bi kavuşalım alaaaaaa neler yapcaz gör | |
|
| |
| Üsteki hakkında yorum | |
|